If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте имам проблем със запалването на колата Алфа 146 1.4 2000год, свалиха ми акумулатора за ремонт и оттогава няма палене казаха за някакъв код и ключ който аз нямам Моля Ви да ми помогнете Ще чакам
а как си я карала преди ако нямаш код клуч?
когато сменяха акумулатора да не са изоставили еден кабел... при мен имаше еден червен не много дебел кабел, които иде км компутера, ако не е врзан, на таблото си свете CODE и няма шанс да се запале колата...
май въпросът ми се оказа труден или не е много ясен, аз наистина имам нужда от помощ. колата не е в движение вече 10 дни и е много трудно някой да я оправи
Ми ако колата не си познава кода има 2 случйа.
1. клуча не е во ред ( а защо колата е карана с тай клуч мисла дека не е проблема до него)
2. проблем в електрониката ( това е сигурно )
проблемо може да е , не иде главен ток до някоя част кадето се отчита кодам и колата неиска да вврви...
Провери сичко кабели од плуса, кадето врват да не влиза някое внатре в колата, да не е исклучено някаде....
това е само проста идеа...
ас мисля че на ауто електричар (които разбира малко повечко) да я откараш ще я оправе без никаков проблем???
здравейте имам проблем със запалването на колата Алфа 146 1.4 2000год, свалиха ми акумулатора за ремонт и оттогава няма палене казаха за някакъв код и ключ който аз нямам Моля Ви да ми помогнете Ще чакам
Колежке, я обясни по-ясно кво точно се случва. Първо кажи какво са пипали псевдо-майсторите по колата. След това като си я взе какво става? Слагаш ключа, въртиш, светва "code" и не пали, така ли? Щото какво са ти казали, не е от особено значение...В краен случай ще се ходи при Бобо, но дай да видим каква е ситуацията преди тва
най добре кажи като дадеш на контакт - сработва ли ти помпата (трябва да се чува леко хъркане от задната част на колата )?- ако сработва -след като завъртиш ключа какво се случва ?(опитва ли се да запали или е мъртва )ако се опитва да запали - гърми ли в генерацията или не ?
я кажи какъв е двигателя на колата
alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i
Comment